GTC Trophy 2016 – Ziua cea mai lunga!
15-18 Septembrie 2016, Sarata Monteoru, Buzau

Bilant GTC  Trophy 2016 – cea mai lungă zi din off road-ul românesc:  72 de masini 4×4, 144 concurenti, 800 de kilometri de traseu, premii în valoare de 5.000 de euro.

Aflata la cea de-a cincea editie, GTC Trophy a avut un format inedit – Ziua cea mai lunga, in care rigoarea si performanta specifice unei etape de campionat national au fost completate de provocarea de a parcurge proba de traseu in maximum 24 de ore, atat ziua cat si noaptea. Combinatia de off-road si anduranta i-a solicitat la maximum pe cei aproape 150 de sportivi care
au raspuns provocarii lansate de catre clubul GTC Motorsport.

Competitia s-a desfasurat in zona adiacenta statiunii Sarata-Monteoru de langa Buzau si a cuprins clasele competitionale Standard, Open si Extrem cu punctare in Clasamentul Campionatului National de Off-Road si clasa Hobby – clasa destinata tuturor posesorilor de masini 4×4, indiferent de dotare, care isi doresc sa participe la o aventura off-road, alaturi de profesionistii acestui sport.

Concurentii de la Hobby au avut de trecut probe de îndemânare și de navigație, beneficiind și de un curs de off-road oferit de organizatori. Atractia din acest an a constituit Vanatoarea de Pokemoni – strangerea de CP-uri (check point-uri) in forma de Pokemoni, care au fost amplasati in diferite locuri in padure.”

GTC Trophy 2016Foto – GTC Trophy 2016
Vedeti fotografiile selectate si organizate in albume. Multumim fotografilor oficiali ai GTC Trophy 2016: Constantin Tigla – FotoTT, Aurelian Nedelcu, Lore Basa, Alexandru Piedemonte, Toma Stefan-Daniel, Bobo Miclaus.”

GTC Trophy 2016Video – GTC Trophy 2016
Puteti viziona materialele video despre competitie, inclusiv emisiunile TV in care GTC Trophy a fost prezenta.