GTC Motorsport aduce zambetul pe buze!

Actiune umanitara de Paste in zona Buzau. 47 de familii / 240 de persoane din comunele de langa Buzau au fost documentate ca si cazuri sociale si au primit un mic ajutor cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste.

Umanitara de paste GTC – Reportaj la Antena 1

Echipa Antena 1 a insotit clubul GTC Motorsport in una dintre actiunile umanitare; vedeti impresiile culese de reporterii TV.

Actiune Umanitara in zone sinistrate

15 masini – 15 tone de alimente… GTC Motorsport a fost alaturi de locuitorii sinistrati in zona Buzau – Ramnicul Sarat. O campanie impreuna cu ProTV.

Trialul umanitar 4×4 la „Neatza cu Razvan si Dani”

Dani Otil a participat la trialul de off-road de langa Bucuresti si ne impartaseste impresiile lui. Peste 200 de participanti au infruntat frigul pentru a fi alaturi de colegul nostru de offroad care avea nevoie de ajutor.

Trialul umanitar 4×4 la Digi TV

Echipa Digi de la emisiunea La Volan a participat in calitate de concurenti la trialul de off-road. O experienta inedita, impartasita de cei 2 protagonisti.

Umanitara GTC de Paste 2014

Aprile 2014 – Membrii GTC Motorsport au mers sa ajute circa 40 de familii cu ceea ce au nevoie pentru a le asigura niște sărbători de Paște decente si să îi faca să zâmbească sincer. La final s-a lasat cu o mica intrecere off-road…

Interventie ISU si GTC Motorsport in situatie de urgenta

La solicitarea ISU Buzau intr-o situatie dificila- aducerea unei gravide la spital, dintr-o zona complet izolata, mai multe masini ale GTC s-au deplasat de la Bucuresti la Buzau unde au intervenit, impreuna cu colegii din Buzau. Codul portocaliu de ninsoare a facut ca lucrurile sa nu fie deloc simple…